Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Sto beszállító

Beszerzési filozófia

A gazdasági tevékenység akkor fenntartható, ha az ökológia és az ökonómia egy hosszú távú stratégia eredményeként folyamatos összhangban áll.

Ez magában foglalja a rendelkezésünkre álló, korlátozott erőforrások felelősségteljes kezelését minden gazdasági folyamat tekintetében, és ezáltal az anyagbeszerzés tervezésének és az értékesítés területén végzett szolgáltatásoknak a legfontosabb vezérelve.

Annak érdekében, hogy ennek megfelelhessünk, teljesítőképes gyártóra és professzionális beszerzési folyamatra van szükség, amely a döntő fontosságú teljesítőerőt megtapasztalható piaci előnnyé kovácsolja.

Fejlesztési partnerségek
A Sto csoport beszállítói menedzsmentjének célja a fejlesztési partnerségekben rejlik, kizárólag válogatott, stratégiai beszállítókkal. Mindennek az alapját a teljesítmény- és eredményorientáltság, valamint a hosszú távú megbízhatóság képezi.

Integrációs folyamat teljesítőképes beszállítókkal
Ahhoz, hogy technológiai vezetőként értékesítési partnereinket és ügyfeleinket kiváló minőséggel örvendeztethessük meg, szükség van az innovatív és teljesítőképes beszállítók korai integrálására, amelyek a piacképes költségek mellett arra is készen állnak, hogy a fejlesztési know-how-jukkal hozzájáruljanak a termelésfejlesztéshez és folyamatos fejlesztési potenciállal rendelkezzenek a termelési és szállítási folyamatok terén.

A fenntartható megoldások utáni közös törekvésben a gazdasági kötelezettségvállalást látjuk. A Global Compact értelmében vett felelősségteljes tevékenység felé való irányultság az egész világra kiterjedt beszállítói hálózatunk minden egyes tagjára vonatkozik.