Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoColor Dryonic® - az intelligens festék

A ködivó bogártól (Onymacris unguicularis) a száraz homlokzatig

Egy apró sivatagi bogár – egyben a természet – inspirálta a Sto fejlesztőit, hogy egy kivételes homlokzati festéket fejlesszenek ki. A felület mikrostruktúrája úgy vezeti el a vizet, mint a bogár páncéljának barázdái.

A Dryonic® termékcsalád a legmagasabb igényeket is kielégíti, olyan fenntarthatósági szempontok és minősítések során is megállja a helyét, mint a LEED és a DGNB. A termék Németország első széndioxid-semleges homlokzati bevonata.

Mi teszi a homlokzatfestéket Dryonic® technológiás festékké?

A felület tartós mikrostruktúrája, amely egy kifinomult töltő-, és kötőanyag architektúra eredménye, melyben a felületen létrejövő gömbök és barázdák rendkívül gyors és hatékony vízelvezetést hoznak létre.

Természetes védelem algák és gombák ellen

A homlokzati felület rendkívül gyorsan szárad a mikrostruktúrának köszönhetően, ezért jellegénél fogva a száraz felület nem kedvez a különböző mikroorganizmusok terjedésének, mint az algák és a gombák szaporodása. A homlokzat így természetesen tiszta és hosszútávon fenntartható marad.

Egy festék minden alapfelületre

A homlokzatfesték szerkezetéből fakadó alapvető tulajdonsága, hogy rendkívül jó tapadást biztosít az alapfelülethez, legyen az hagyományos építőanyag (beton, ásványi, vagy szerves alap), akár műanyag, vagy fém felület.

A termék döntött felületek bevonására is lehetőséget nyújt, valamint a StoColor rendszer színeiben korlátlan színezhetősége a felületképzések teljes spektrumában alkalmazhatóvá teszi.

Az IQ- Intelligent Technology, intelligens homlokzati festékek termékköre funkcionalitásban eltér a hagyományos homlokzati festékektől. Az innovatív formulák olyan hozzáadott specifikus tulajdonságokkal ruházzák fel a termékeket, melyek a legmagasabb élettartamot, védelmet és színtartósságot eredményezik a felületen, ezáltal hozzájárulva a fenntartható homlokzatképzéshez.

StoColor Dryonic® termékismertető

StoColor Dryonic termékismertető

Tudjon meg többet a Sto intelligens homlokzat bevonatáról.