Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Jövőkép & küldetés

Vezérelvünk

Jövőkép

A technológiai éllovasai közé tartozni, az épített életterek emberi és fenntartható kialakításában. Világszerte.


Küldetés

Az épületek értékmegőrzése és esztétikus hatása állandó kihívás. A Sto piaci partnereivel együttműködve innovatív, funkcionális termékeket és rendszereket állít elő az esztétikus és modern felületek kialakítására kül- és beltérben egyaránt. Ennek során minden technikai és kialakítási kérdésben támogatást nyújtunk ügyfeleink részére.


Küldetésünk: Tudatosan építeni.


A termékek és a rendszerek megfelelnek az energiahatékonysági követelményeknek; a megelőző technológiák összhangba állítják az ökológiát és az ökonómiát – mindezt a fenntartható építés és javítás jegyében.

Vállalati filozófia

Az igényről és a valóságról

A technológia éllovasainak tekintjük magunkat, az épített életterek emberi és fenntartható kialakításában. Világszerte. Ez az igény az építés legkülönbözőbb vetületeire terjed ki. Továbbá jelen van vállalatunk minden területén. Azt, hogy hogyan is ültetjük át ezt a fajta igényt a gyakorlatba, kiderül a brosúrából.