Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Projekt- és tervezői támogatás

Egyéni konzultáció építészek számára

A Sto célja, hogy műszaki megoldásokat és anyagokat biztosítson partnerei számára az esztétikus megjelenésű épületek kivitelezéséhez. Ugyanakkor a beruházók és tervezők számára a projekt jövedelmezősége is kulcsfontosságú.

A Sto a tervezéstől kezdve, a teljes tendereztetési folyamaton át egészen a színtervezésig, az egyedi koncepciókat támogatja azért, hogy a kreatív ötleteket szakszerűen és gazdaságosan lehessen megvalósítani.

A Sto Planner szolgáltatásunk segít önnek, hiszen ennek keretében tapasztalt szakembereink műszaki szaktanácsadással állnak rendelkezésre, legyen szó U-érték számításról vagy egyedi, részletes csomóponti rajzokról.

Projektmenedzsereink az építkezés helyszínén támogatják Önt

A Sto termékválasztéka igen széles, a padlóbevonatoktól kezdve, a homlokzati szigetelőrendszereken, a beltéri megoldásokon át, egészen az akusztikai rendszerekig terjed. Mindehhez Önnek nem kell a sokféle tudással rendelkező szakemberekkel rendelkezni, hiszen a Sto projektmenedzserei mindebben segítséget tudnak nyújtani. Központi kapcsolattartók, akik pontosan ismerik a teljes termékpalettát, ha szükséges mozgósítják a speciális tudással rendelkező kollégákat, így végül komplett támogatást nyújtanak a projekt kivitelezése során.

Egyedi megoldások

A projekt és tervezői támogatás lehetőséget nyújt az egyedi megoldások kidolgozására, ideális esetben már a tervezés korai fázisánál, ami biztosítja az optimális és költséghatékony megoldások megszületését.

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes szaktanácsadóval!