Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoDesign

Szín- és anyagkoncepciók

A StoDesign az építés esztétikai oldaláról szól.
A keretfeltételek, a feladat és a kitűzött cél figyelembevétele mellett a megbízóinkkal szorosan együttműködve egyedi szín- és anyagkoncepciókat dolgozunk ki homlokzatokhoz és belső terekhez. A koncepciók és megoldások a városrendezéssel, az épülettipológiával és -használattal, valamint az építészeti nyelvvel összhangban keletkeznek.

A projektek spektruma lefedi a lakásépítést, az egyes épületek és az épületegyüttesek, vagy akár egész városkép kialakítását, illetve az ipari épületeket és középületeket egyaránt.

Nemzetközi jelenlét és helyi know-how

Egy technikusi csapattal szoros együttműködésben a StoDesign összekapcsolja az épületfizikai követelményeket a fény, szín és anyag hatását érintő szaktudással.

A nemzetközi jelenlét és a helyi know-how a StoDesign európai, észak-amerikai és ázsiai színspecialistái szerint nem áll ellentmondásban. A regionális adottságok és hagyományok a globális trendek ellenére is kihatnak a színtervezésre. Az egyes designerek ismerik ezeket a ténybeli háttereket; kapcsolatban állnak az építési folyamat résztvevőivel, partnerei a tervezőknek, építtetőknek és kivitelezőknek.

További információ

Kirner Zsuzsanna

Kirner Zsuzsanna

tervezői tanácsadó, okl. építészmérnök

Jedlik Ányos u. 17.
Dunaharaszti

Tel.: +36 24 510 228
Mobil: +36 30 2410 501