Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Vissza

Színkollekciók

Árnyalat

RGB:
L*, a*, b*:
Világossági érték:
Árnyalat osztály:

AC- Architectural Colours: 300 színárnyalat

Az egyedi színtervezés és tanácsadás a tervezők számára a napi tevékenység része. A megfelelő színkártyával gyorsan lenyűgöző színkombinációt javasolhatunk. Az „Architectural Colours” kollekcióval a Sto olyan eszközt kínál, mellyel kiegészíti a StoColor rendszer 800 színárnyalatát 300 további színhatással.

Az AC-Architectural Colours időtálló és anyagspecifikus színei kifejezetten épülethomlokzatokhoz – építészek közreműködésével - lettek összeállítva. A közel 300 színárnyalat szilikongyanta és Lotusan termék formájában is kapható. A színek mind az ásványi és mind a szerves bevonatú homlokzati hőszigetelő rendszereinkhez is alkalmazhatóak. Ásványi (szervetlen) pigmentált, így az Architectural Colours a legmagasabb színstabilitást is jelentik (A1-Fb-ig), ezzel válik ideális gyűjteménnyé a kreatív homlokzatképzéshez.

Tudnivaló a színmegjelenítéshez

Monitorbeállítástól függően a bemutatott színárnyalatok eltérést mutathatnak a nyomtatott színkártyákétól. A végleges színárnyalat kiválasztásához, kérjük, használja az eredeti legyező színkártyákat.