Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Vissza

Színkollekciók

Tervezői segédeszközök a tökéletes színválasztáshoz

A StoCollection valódi eszközzé az eredeti színárnyalatokat tartalmazó bemutató eszközök révén válik. Minden színrendszerünk és kollekciónk tökéletesen összehangolt eszköz, a professzionális színtervezéshez. Klasszikus eszközként mutatja be a színkártyákon a színárnyalatokat a kollekcióknak megfelelően. A színkombinációkhoz és kollázsokhoz különösen alkalmasak a színeket önálló kártyán megjelenítő kompakt bemutatódobozok.

StoColor System - színkártyák

StoColor System - színkártyák

Alkalmazási terület
Klasszikus alap a megfelelő színválasztáshoz és színkombinációhoz. A 800 árnyalat egyetlen kártyában van egyesítve, így egymás mellett nézve közvetlenül összehasonlíthatóak. Minden egyes színhez a legfontosabb információk hozzá vannak rendelve. A színrendszer a hat fő színtartományra osztva alkotja a rendszert.

StoColor System - színárnyalat kiadás

StoColor System - Színtartomány szerinti kiadás

Alkalmazási terület

A színtartomány szerinti kiadás hat praktikus rekesszel rendelkezik, a fő színtartományoknak megfelelően. Minden egyes rekesz egy fő színcsoporthoz tartozik. Az árnyalatok külön lapkákon jelennek meg, ezzel megkönnyítik az színek kombinációinak kiválasztását és rögzítését. Kényelmes szállítható keménydobozban, fogantyúval tervezett kivitelben készül.

AC kollekció - színkártyák

AC - StoDesign Architectural Colours színkártya

Alkalmazási terület
A színkártya bemutatja a StoDesign csapat által készített Architectural Colours – időtlen építészeti színsémáit 300 színárnyalattal. Ideális bemutató eszköz ügyfeleknek tanácsadáshoz. A színek mind szilikongyanta termékekből, mind a Lotusan termékből keverhetők.

AC DOBOZ

AC - Sto Architectural Colours színkártya doboz

Alkalmazási terület
A reprezentatív doboz nagy formátumú lapok (kb. DIN A5) formájában tartalmazza az AC kollekció mind a 300 színárnyalatát, és így tökéletesen alkalmas a professzionális színtervezéshez. A doboz tartalmazza az „AC – Architectural Colours – elképzelés és magyarázat” kiadványt is, mely külön is kapható.

RAL színkártyák

RAL színskála - Sto-RAL színkártyák

Akár fa, vagy más alapfelület esetén a Lakk-Lazúr termékeknél is megtalálható a megfelelő megoldás kül-, és beltérben egyaránt. A 12 fajta lazúr anyaghűen jelenik meg a színkártyában, ugyanakkor természetesen színre kevert lakkok is kivitelezhetőek. A kártya a RAL 192 klasszikus színét, valamint 14 fajta DB színt is tartalmaz. Adjon sajátos rendezést ezzel a választással.

DC 12/13 kártyák

DC 14/15 - Beltéri színkártya

A 33 trend szín mellett a kártya tartalmaz 12 felületi struktúrához tartozó mintát is, színtónus adatokkal (pl.: HBW érték) és azok alkalmazását helyiségekben fotókkal illusztráltan.

StoLook Piccolo Collection StoLook Piccolo színkártyák

StoLook Piccolo Collection színkártya

A színkártya a természetes színárnyalatokat mutatja be a StoLook Piccolo multikolor chips bevonatával. A kártya 20 színárnyalatot tartalmaz a meleg bézs-barna színektől a természetes szürkék erősebb árnyalatáig.

StoColor Metallic színkártyák

StoColor Metallic színkártya

A StoColor Metallic színkártya 28 színtónusban 60 féle színárnyalatban tartalmazza metál színeket és hozzá tartozó struktúrákat homlokzatok és belső terek kialakításához fémes megjelenéshez. A színek mellett valódi textúra minta fotók láthatóak, amelyek a kiválasztott fémes hatást hívatják bemutatni bel-, és kültéri használatra szolgáló felületképzési technikákkal.

Sto beltéri festék színkártyák

Beltéri festékek - színkártya

Alkalmazási terület
A kártya teljes átfogó képet nyújt a Sto beltéri festékeinek fényességi és fehérségi fokáról. A kártyában valódi minták találhatóak Matt (matt), Satinmatt (selyemmatt), Satin (szelyemfényű) és Gloss (fényes) fényességi fokokkal és a fehérség elérhető 5 árnyalatáról.

StoTap Infinity mappa

StoTap Infinity - mappa

A dekortapéták jelenlegi kollekciója új struktúrákkal és formatervezéssel inspirál. Összesen 13 struktúr felületű habtapétát, két semleges szőtt Vlies tapétát, valamint öt lenyűgöző formatervezésű gyöngyökkel kombinált egyedi tapétamintát mutat be. Ezen felül számos fontos technikai információ található benne.

StoTex mappa

StoCollection mappa StoTex

Alkalmazási terület
A StoCollection mappa a StoTex Avantgarde, StoTex Classic és StoTap Pro tapéta változatokat eredeti mintáival mutatja be. Színes mintákkal, objektumpéldákkal és műszaki információkkal/összehasonlítási táblázattal kiegészítve.

Linea di calce mappa

Linea di calce - mappa

A márvány több száz éve a szobrászok és más művészek, valamint az álomvillákat és műemlékeket megalkotó világhírű építészek közkedvelt anyaga. A márvány napjainkban is az elegancia és a gazdagság szimbóluma. A katalógus bemutatja a StoCalce termékcsalád színeit és textúráit beltéri márvány, kő és beton hatású bevonatait.

Sto-Schulfarbensystem - festékkészlet színkeveréshez

Sto-Schulfarbensystem - festékkészlet színkeveréshez

A StoDesign által kifejlesztett festékkészletben összesen 14 fajta festéktubus található 75ml-es kiszerelésben. A kivonásos színkeverés alap színei mellett (CYMK- sárga, magenta, cián) a készlet tartalmaz sárga, vörös, kék, narancs, lila, fekete és négy fehér tubust. A színek a jelenkori építészeti szín és pigment kutatások eredménye képen a legtisztább megjelenésükben találhatók.