Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Vissza

Színkollekciók

Színrendszereink alapja: vizuális emberi érzékelés

A szín és az építészet elválaszthatatlan egységet alkot. Amíg a szín aláfest, kiemel, tagol és rendszerez, addig az épület érzelmileg ösztönöz. A szín ilyen módon döntő mértékben hozzájárul az építészet sokoldalúságához.


A StoColor System

A StoColor System a Sto klasszikusa. A rendszer alapját a vizuális emberi érzékelés képezi. Ez a közvetlen kapcsolat a StoColor System és a színek természetes és emocionális oldala között, a kulcsa az intuitív felhasználásnak.


Az alapszínek és a színrendszer felépítése, a színárnyalatok pozíciója gyorsan meghatározható. A kollekcióban a kolorimetrikus rendszerezés bújtatott, a színárnyalat kiválasztásában nem korlátozza a használót. Ettől a rejtett rendezettségtől és egyben kiemelt gyakorlatiasságtól válik a StoColor System színkártya a napi használatban rendkívül felhasználóbaráttá.


AC - Architectural Colours

Az „AC- Architectural Colours“ hosszú élettartamú és anyagspecifikus színek kifejezetten épületburkolatokhoz valók. Mind a 300 árnyalat szilikongyanta minőségben, valamint Lotusan termék formájában kapható. A legtöbbjük emellett szerves és szervetlen kötésű összetett hőszigetelő rendszerek bevonására is alkalmas.

Az AC-Architectural Colours időtálló és anyagspecifikus színei kifejezetten épülethomlokzatokhoz - építészek közreműködésével - lettek összeállítva. A közel 300 színárnyalat szilikongyanta és Lotusan termék formájában is kapható. A színek mind az ásványi, mind a szerves bevonatú homlokzati hőszigetelő rendszereinkhez alkalmazhatók. Ezek az építészeti színek teszik sokoldalúvá a homlokzatokat.


A StoDesign Collection

A Sto tervezői és a StoDesign szakemberei kétévente egy nemzetközi kreatív műhely keretei között találkoznak és megosztják tapasztalataikat azzal a céllal, hogy új felületeket, struktúrákat és színeket társítsanak a jövő tervezési trendjeihez.

Ezek tükrözik azokat a tendenciákat, melyeket a vezető építészekkel való napi együttműködéssel fejlesztettek, valamint kutatások eredményeiből és a design trendek publikációjiból tapasztaltak.

Színkör

farbkreis

StoColor System alapját a vizuális emberi érzékelés képezi.