Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoSignature Kreatív Műhely

Inspiráló lehetőség

Amikor a homlokzat dekorációjáról, vakolásáról vagy festéséről van szó, sokféle megoldás szóba jöhet a klasszikustól az egészen új megoldásokig. A StoSignature olyan anyag- és színkombinációkat, technikákat kínál, melyek valóban egyedülállóvá teszik a homlokzatokat és a belső tereket egyaránt. A Sto anyagaival az építészek és kivitelezők legmerészebb álmai is valóra válhatnak, amikor művészi kivitelezésben gondolkodnak.

Miért ne próbálná ki magát Ön is?

2018. februárjától a Sto műhelysorozatot rendez kreatív épületkivitelezők számára, ahol kipróbálhatják, hogyan valósíthatók meg a merész ötletek. Önnek semmi másra nincs szüksége, mint a kreatív gondolatok és az ügyes kezek - a többit mi biztosítjuk!

3. StoSignature Kreatív Műhely: Jelenleg nincs meghirdetett oktatás, amire jelentkezni lehet.

MÉK akkreditáció: MÉK 2018/25 (1,5 kreditpont)

Tovább a Műhely leírásához

rough_video_teaser_kepe_kicsike

Minták a felületképzéshez

A StoDesign kiállítási felület bemutató videókkal és fotókkal segíti a jelentkezőket a felkészülésben. A műhelysorozat keretében készített munkákat is ezen a felületen mutatjuk be.

Nyerjen ihletet az itt megjelenített munkákból!

StoSignature Kreatív Műhely - Do it!

Felhívás a StoSignature Kreatív Műhelyen való részvételre

Film

További információ

Kirner Zsuzsanna

Kirner Zsuzsanna

tervezői tanácsadó, okl. építészmérnök

Jedlik Ányos u. 17.
Dunaharaszti

Tel.: +36 24 510 228
Mobil: +36 30 2410 501