Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

A Sto mobil szolgáltatása

Úton a Sto-val

A Sto alkalmazásokkal és a honlap mobil változatával a Sto információk és dokumentációk útközben is elérhetők.

Sto alkalmazás az iTunes Store-ban

Sto alkalmazás iPhone-ra, iPod-ra és iPad-re

A Sto alkalmazás révén a Sto honlap tartalma útközben is elérhető. Több mint 1800 termék. Emellett információkat tartalmaz a Sto képviseletekről és a Sto színrendszerekről.

StoViewer alkalmazás az iTunes Store-ban

StoViewer alkalmazás iPad-re

A StoViewer alkalmazás egy virtuális anyagkönyvtár, amely valósághűen tükrözi a vakolt vagy kővel, üveggel és kerámiával burkolt alapfelületeket. A nagy felbontású képfájlok fényerőssége, színárnyalata és a fényviszonyok egyedileg szabályozhatók.

StoColorix alkalmazás az iTunes Store-ból (díjköteles)

Sto-Colorix alkalmazás

A Sto-Colorix alkalmazással fénykép alapján, csupán néhány pillanat alatt módosíthatók az épületek, homlokzatok stb. képei. Az új látványterveket az építészek azonnal megmutathatják vagy e-mailben megküldhetik az építtetőknek. (Díjköteles: 10,99 €)

A Sto mobil változatú honlapja

Mobil változatú honlap (sto.de)

A mobil változatú honlap okostelefonokra optimalizálva – áttekinthető navigációval, tömör szövegekkel és célzott (német nyelvű) tartalmakkal.

Tartalmazza a Sto internetes jelenlétének minden központi tartalmát: a keresőt, az átfogó adatbázist a referenciákkal, a teljes termékválasztékot, információkat a Sto csoportról, továbbá híreket, tervezési segédeket, valamint továbbképzési és tanácsadási ajánlatokat magában foglaló szolgáltatási oldalakat.

Amint behívja a sto.de weboldalt az okostelefon böngészőjén, automatikusan a mobil változatú honlap jelenik meg.

Sto alkalmazás iPad-re és iPhone-ra

A Sto alkalmazás révén a honlaptartalmak, pl. termékkatalógus, színrendszerek és elérhetőségek, útközben is elérhetők.

Film | 1:32

StoViewer iPad alkalmazás

A StoViewer alkalmazás lehetővé teszi a Sto felületek egyedi világításvezérlését, fényerő-szabályozását és színárnyalatának kiválasztását. Most már iPad-en is elérhető

Film | 1:30

Sto alkalmazás letöltése

Sto alkalmazás iPhone-ra és iPad-re

A Sto alkalmazás ingyenesen elérhető az iTunes Store-ban.