Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

ADR oktatások - 2018

ADR oktatások

A "Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról" szóló európai megállapodás (ADR) számos előírás és rendelkezés életbe lépését jelentette/jelenti, melyek minden veszélyes anyagra és veszélyes hulladékra vonatkoznak. Amennyiben a vállalkozás kis mennyiségben (1000 kg, vagy 1000 pontérték alatt) használ fel vagy közúton szállít veszélyes anyagot, illetve kevés veszélyes hulladék keletkezik a technológiai folyamatok során, az érintett munkavállalónak abban az esetben is részt kell vennie a veszélyes anyagok felhasználásából, tárolásából, szállításából adódó általános ismeretekre- és munkakörre szakosított oktatáson

A jogszabályok ismerete kritikus fontosságú tényező a mindennapi munka során, ezért a Sto Építőanyag Kft. képzéssel szeretné támogatni partnereit abban, hogy meg tudjanak felelni a jogszabályi környezet előírásainak.

A rendezvényen korlátozott számban tudjuk fogadni a résztvevőket, a regisztrációt minden esetben visszaigazoljuk és az érkezések sorrendjében kezeljük. Amennyiben az adott rendezvényen már betelt a létszám, javaslatot teszünk a következő rendezvényeken való részvételre.

A rendezvényt követően mindenki ADR képzést igazoló kártyát kap.

A rendezvények részvételi díja: 5.000 Ft + ÁFA/fő/alkalom

A részvételi díjat a jelentkezési határidő lejáratát követően számlázzuk ki Partnereinknek. A számla kiállítását követően a rendezvényen való részvételi szándék módosítására nincs lehetőség.

Oktatási időpontok

További információ

Bóna-Tarnik Noémi

Bóna-Tarnik Noémi

okleveles építőmérnök - StoCretec termékmenedzser

Jedlik Ányos u. 17.
Dunaharaszti

Tel.: +36 24 510 217
Mobil: +36 30 8164 119

Jelentkezés a rendezvényre

Jelenleg nincs meghirdetett oktatás, amire jelentkezni lehet.