Vissza

A prémium hőszigetelés

StoTherm Classic® - a legbiztonságosabb kontakt hőszigetelő rendszer

StoTherm Classic - kontakt hőszigetelő rendszer

A Sto már 1960-ban elindította a a StoTherm Classic® rendszert, a piacon az egyik legjobb és leghatékonyabb hőszigetelő rendszert, amelyet azóta is tudatosan fejleszt tovább.

A StoTherm Classic® megtartja, amit ígér. A legmagasabb rendszerszintű biztonság, amelyet közel 100 millió négyzetméter referenciafelület és a piacon messze legalacsonyabb reklamációs arány igazol.

Felületek – (szinte) minden lehetséges

A StoTherm Classic® minden kreatív ötletnek teret enged. Erre szolgál a nagy választék a felületképzésben, kerámiaburkolattal, természetes kő- és klinkerlapokkal.

Ütésállóság és repedésmentesség

A cementmentes felépítés rendkívüli rugalmasságot és ezáltal maximális repedésmentességet és ütésállóságot biztosít a rendszernek, amely sokszorosával meghaladja azt, amit az ásványi cementkötésű-rendszerek tudnak nyújtani.

A hőszigetelés klímavédelem

A Föld atmoszférájának felmelegedése globális szempontból az egyik legnagyobb környezeti problémát jelenti. Oka a károsanyag kibocsátásban (főként szén-dioxid (CO²)) rejlik. Szén-dioxid például fosszilis anyagok (olaj és szén) égetése során keletkezik.

Németországban a fosszilis anyagok fogyasztásának 30%-át a lakóépületek fűtése teszi ki. A szakszerű homlokzatszigeteléssel az energiamennyiség akár 60%-a takarítható meg.