Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Sto mint munkaadó

Mi szól a Sto mellett?

Amiért érdemes nálunk dolgozni

A mi elképzelésünk a jövő munkahelyéről: fontos a munka/magánélet egyensúlya, családbarát a légkör, egészségtudatos a munkavégzés. Ily módon állítunk új mérföldköveket munkakultúránkban.

Ezek is hozzájárulnak ahhoz, hogy egyre több ember választása esik a Sto-ra. Talán hamarosan Önnek is?

Naponta azon fáradozunk, hogy értékeink mentén tudatosan haladjunk a közös cél felé. Kísérjen minket végig!

Már ma felkészítjük Önt a holnapra

A Sto-nál az ember a legfontosabb tényező és erőforrás. Egy kemény versenyben munkatársaink jelentik a legszorosabb kapcsolatot a partnereinkhez. Ezért is támogatjuk aktívan szakmai és személyes fejlődésüket, és örömünkre szolgál, ha ennek eredménye egy hosszú távú kapcsolat.

A feladatok változása munkatársainktól folyamatos tanulást, továbbfejlődést és rugalmasságot követel meg. Ezért teremtettünk olyan keretfeltételeket, amelyek teret adnak a szakmai és személyes célok megvalósításának, pl. rugalmas munkaidő beosztások vagy a család és a hivatás összeegyeztethetősége.

Valós kihívásokkal, ésszerű feladatokkal, versenyképes juttatásokkal és igényalapú ajánlatokkal biztosítjuk a teljes Sto csapat teljesítőképességét és munkatársaink vállalatunkkal való nagyfokú azonosulását.