Vissza

Állásajánlatok - Németország

Analitikai labor munkatárs, Stühlingen

Analitikai labor munkatárs, Stühlingen

Az analitikai laboratóriumunkban az Ön szaktudására van szükségünk. A PU/PE termékek és rendszerek elemzéséhez, valamint a beltéri termékeink VOC és Indoor-Air tematikájának feldolgozásában szakértő támogatást keresünk.

Önt kizárólag az analitikus munkavégzés érdekli: legyen szó epoxigyanta vagy poliuretán kötőanyag bázisú termékek elemzéséről és jellemzéséről vagy a padlóbevonatok mellett a fal- és mennyezetfestékekre és vakolatokra, valamint ragasztókra, tapétákra és lakkokra is kiterjedő beltéri termékeink kibocsátási vizsgálatairól. A nemzeti és nemzetközi tesztelési követelményeknek megfelelően, de önállóan kidolgozott, a mindenkori kérdésnek megfelelő vizsgálati módszerekkel dolgozik. Saját felelőségére gondozza a vizsgálati kamrákat és GC/MS elemző készüléket. Átfogó vizsgálati szaktudásával és az Ön által kidolgozott módszerekkel támogatja és végigkíséri a fejlesztő laboratóriumainkat a termékinnovációk során.

Kibocsátási vizsgálatok, elemzések elvégzése és kiértékelése vagy készülékek gondozása – Ön minden helyzetben tudja, hogy mi a teendő.

Analitikai kémia vagy műanyagkémia szakirányú végzettség, ill. hasonló szakirányú képesítés. Megalapozott háttértudás a műszeres analitika területén; a GC/MS analitikai ismeretek előnyt jelentenek. Haladó szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezik, és jártas a modern szoftverek – MS Office, SAP – használatában.

Jelentkezését a Humánerőforrás-osztályunknak címezze.