Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Vissza

StoPox WL 118

ESD- és személyvédelem megvalósítása vezetőképes padlóbevonatok segítségével A StoPox WL 118 vezetőréteggel ez is lehetséges. ESD- és személyvédelem biztosítása a fedőbevonattól függetlenül.

Az elektronikai cégek által használt vagy gyártott érzékeny elektromos alkatrészek, mikrochipek vagy IC-k (integrált áramkörök) már olyan kis elektrosztatikus feszültségtől is károsodhatnak, melyet az emberi szervezet még nem is érzékel.

Elektrosztatikus töltés elleni védelem

Fontos, hogy mind a személyek, mind az elektronikai alkatrészek lehetséges feltöltődését megakadályozzuk, ezáltal megelőzzük a lehetséges károkat. Az ESD védett zónák alapját képező vezetőképes padlóbevonat-rendszerek fontos szerepet töltenek be ebben a feladatban. Az elektrosztatikusan vezetőképes padlóbevonatok használatával a keletkező töltés szabályozott módon kerül a földelési rendszerben elvezetésre.