Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Vissza

StoPox WB 113

Szénszálmentes ESD padlóbevonat

A StoPox WB 113 kiemelkedik a StoCretec vezetőképes padlóbevonatai közül, mert különösen alkalmas olyan helyiségekbe, amelyekben követelmény az ESD védelem (elektrosztatikus kisülés). Ezek lehetnek speciális helyiségek az elektronikai iparban, a félvezető és a mikrochipgyártásban, vezérlőtermek vagy a potenciálisan robbanásveszélyes terek.

A StoPox WB 113 legnagyobb különlegessége azonban, hogy egy szénszálmentes, teljes keresztmetszetében vezetőképes vastagbevonat.

Megfelel a szabványoknak

A StoPox WB 113 minden szokványos ESD szabványnak megfelel, minden kiegészítő vezetőréteg alkalmazása nélkül. A termék az egyetlen vastagbevonat a piacon, amely nem igényeli közbenső vezetőréteg felhordását. Ezáltal a teljes bevonatrendszer alig két nap alatt elkészíthető.

Az ESD tulajdonságok teljesen függetlenek a rétegvastagságtól

Egy munkafázis elhagyható a bevonat készítése során.

A StoPox WB 113 2-komponensű, vizes bázisú epoxigyanta-bevonattal szükségtelenné válik egy munkamenet, mert az anyag önmagában vezetőképes, azaz nincs szükség vezetőréteg alkalmazására.

Frauenhofer Intézet

Frauenhofer Intézet kiválósági teszt

A stuttgarti Fraunhofer Intézet tesztelte a StoPox WB 113 és a StoPox KU 613 (szénszálmentes) padlóburkolatokat ESD viselkedésük tekintetében. Ezen a teszten a termékek kiváló eredményeket értek el.