Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Balkonbevonatok

Balkonok változatos és vonzó kialakítása

A balkonok az épületek legérzékenyebb részeihez tartoznak. Tartósan ki vannak téve a változó időjárási körülményeknek, mint például a meleg, a víz, a fagy és az UV-sugárzás. Ehhez adódnak még a mindennapos terhelések.

A környezeti hatások mellett a balkonok felületét nemegyszer agresszív tisztítószerekkel takarítják és kültéri bútorok vagy akár nehéz virágdézsák okozta terhelésnek is meg kell felelniük.

StoPur EB 200 - Rugalmas balkonbevonat

A víz okozta károk megelőzése

Az UV és időjárásálló bevonatok tartósan és megbízhatóan védik az erkélyeket.

A StoCretec EB 200 repedésáthidaló bevonat pontosan ilyen termék.

Nagy mechanikai terhelhetőség a nyári hőségben és nagy repedésáthidalási képesség télen. Ezek az egymásnak ellentmondó követelmények műszakilag hosszú ideig nem voltak összeegyeztethetőek. A StoPur EB 200 egy olyan innovatív bevonat, mely sikeresen egyesíti ezt a két követelményt. A hidegrugalmasság és a nagy hőállóság külön-külön ezekre az igénybevételekre kifejlesztett polimerekkel érhetők el. A StoPur EB 200 ezeket a a tulajdonságokat egyetlen többfázisú (hibrid) polimer-mátrixban egyesíti, egyszerűbben kifejezve: a hidegen rugalmas és a hőálló polimereket kombináltuk egymással.

A kétkomponensű StoPur EB 200 vastagbevonati rendszer így egész évben védi a balkonokat a hőmérsékletingadozás és a csapadék okozta károsodástól.

A bevonati rendszer csúszásgátolt felületi kialakítással is megvalósítható. Mivel a funkcionális igények mellett nagy hangsúlyt kapnak az esztétikai igények is, így a StoPur EB 200 StoColor rendszer számtalan színében áll rendelkezésre, továbbá a padlóbevonat vidám színvilágának kiegészítéseként StoChips-ek alkalmazásával a variációk sokasága valósítható meg.

A turbó megoldás - gyors balkonbevonat

Az időjárási viszonyok gyakran megnehezítik a kültéri bevonatok munkálatainak pontos tervezését.

A StoDivers EBQ adalékanyaggal a StoPur EB 200 kötési mechanizmusa felgyorsítható, így a bevonat már néhány óra múlva esőálló és járhatóvá válik. Csökken az időjárási körülményekből adódó kockázat és hamarabb lehet újra használatba venni az erkélyt.

Termékek és műszaki információk

Ragyogó színek az erkélyen

Chips a ragyogó színekért

A StoPur EB 200 színes chips-ekkel kiegészítve megadja az esztétikai tervezés szabadságát.

Balkonbevonat és -helyreállítás

Balkonbevonatok

A rendszerek áttekintése