Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Vissza

StoCretec innovációk

Újító megoldásokra törekszünk

A StoCretec üzletága évtizedek óta nagy hangsúlyt fektet a betonhelyreállító- és betonvédelmi-rendszerek, valamint a padlóbevonatok legkülönbözőbb alkalmazási területein rendelkezésre álló termékek kutatására és fejlesztésére, hogy minden esetben a legkorszerűbb és minden igényt kielégítő megoldást tudjuk ajánlani.

Kutatás és fejlesztés

A Sto cégcsoport székhelyén, a németországi Stühlingenben és a világ 11 további helyszínén 160 emberünk dolgozik folyamatosanmeglévő termékeink fejlesztésén és az innovációk tökéletesítésén. A cég árbevételének mintegy 3%-át fordítja K+F tevékenységre, melynek során két célt követünk. Először is szem előtt tartjuk, hogy meglévő termékeinket folyamatosan továbbfejlesszük, másodszor az innovatív, új termékeinkkel formálni kívánjuk az építőipari trendeket.

pajzs_29650_130_87_teaser_paragraph

StoCryl V 700

Ezzel a megoldással a beton száraz marad és védelmet kap az algákkal és gombákkal szemben. Mindezt az ún. Dryonic technológiával biztosítja a StoCryl V 700.

Bővebben

StoCrete SM - gyorsjavító habarcs sokféle alkalmazási területre

Minden az egyben: a termék alkalmas a beton, vasbeton és könnyűbeton újraprofilozására és finomjavítására.

StoPox BB T 200

StoPox BB T 200

A StoPox BB T 200 ideális akár irodaházak, egészségügyi és gyógyszeripari létesítmények padlóbevonataként. Ezt a rendszert ajánljuk, ha kopásálló, higiénikus és könnyen tisztítható padlóbevonatra van szükség.

stopox_wb_11322398_kopie_teaser_paragraph

StoPox WB 113

Azon helyiségeknél, melyeket védeni kell az ESD (elektrosztatikus kisülés) veszélyeivel szemben, ez a termék különösen jó választás. Alkalmazható az elektronikai iparban, a félvezető- és mikrochipgyártásban vagy akár potenciálisan robbanásveszélyes terekben is.

stopox_wl_118_05691_2_kopie_teaser_paragraph

StoPox WL 118

Amennyiben igény az ESD és személyvédelem követelményeinek való együttes megfelelés, abban az esetben a StoPox WL 118 StoCretec vezetőréteg alkalmazása tökéletes választás, mellyel mostantól lehetséges, hogy függetlenül a választott fedőréteg anyagától, a bevonatrendszer megfeleljen mind az ESD, mind a személyvédelemmel szemben támasztott követelményeknek.

Bővebben

StoCrete FB

A StoCrete FB tökéletes megoldás a térburkoló kövekkel érintkező alapfelületek, oszlopok és falak védelmére.

Parkolóház

StoCrete 590 EP

A parkolóházak és mélygarázsok folyamatosan jelentős terhelésnek vannak kitéve, ami különleges építményvédelmi intézkedéseket igényel a tartósság biztosítása érdekében. A StoCretec új, innovatív megoldást kínál ezen a területen - a StoPox 590 EP bevonatot.

Alagút fényekkel

StoPox TU 100

Az új StoPox TU 100 egy elsősorban alagutakban alkalmazásra kerülő, kiváló tulajdonságokkal rendelkező, vizes bázisú epoxigyanta védőbevonat.

Ipari csarnok padlóburkolat

StoCrete Epoxi Hibrid

Az új StoCrete EH 200 / EH 280 epoxi hibrid technológiával mostantól hátoldalon nedvesedő aljzatokra is könnyedén készíthetők műgyanta padlóbevonatok, ráadásul mindössze négy óra a kötési ideje.

Balkonbevonat

StoPur EB 200

Időjárásálló bevonat, mely tartósan és megbízhatóan védi az erkélyeket.