Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Vissza

Hidrofobizáló felületvédelem

A StoCretec termékek széles palettáját kínálja a szerkezetek vagy szerkezeti elemek hidrofobizálására, optimális védelmet nyújtva a lecsapódó pára, a csapadék- vagy a felfröccsenő víz, illetve a vízben oldott korrozív anyagokkal szemben. Mindezt úgy, hogy közben megőrzi a beton természetes megjelenését, miközben óvja a beton felszín felőli rétegét a vízben oldott károsító anyagok behatolásával szemben.

  • StoCryl GW 100 - Hidrofobizáló alapozó, amely 1 - 1.5 mm mélyen képes behatolni be a betonszerkezetbe. Önmagában is alkalmazható, azoknál a szerkezeti elemeknél, ahol nincs számottevő klorid terhelés, illetve esztétikai bevonatok alapozójaként.
  • StoCryl HC 100 - Pasztaszerű állagú hidrofobizáló anyag. Olyan felületekre ajánlott, ahol elvárt követelmény a vízben oldott káros anyagok felvételének hatékony csökkentése.
  • StoCryl HG 200 - Zselés állagú, mélyhidrofobizáló anyag. Nagyon mélyen, legalább 6 mm, de gyakran akár 10 mm mélyen is képes behatolni a betonba, ezzel hosszútávú, megbízható megoldást nyújt olyan helyeken is, ahol a szerkezet tartósan ki van téve a víz és a vízben oldott káros anyagok kedvezőtlen hatásának, mint például a felfröccsenő víznek kitett felületek.

Műszaki adatlapok