Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Vissza

Tökéletes védelem és változatos látvány

A StoCretec bevonatainak széles skálája védelmet nyújt a vízben oldott káros anyagok szerkezetbe való behatolása ellen, ugyanakkor dekoratív felületek kivitelezéséhez is kiváló megoldást kínál . Az eddig megszokott kínálat mellett olyan újdonságok is megtalálhatók a termékek között, mint a StoCryl V700, ami csökkenti az algásodás kockázatát, vagy a StoCryl RB, ami kiváló repedésáthidaló tulajdonsággal rendelkezik. Minden StoCretec bevonat megfelel a EN1504-2 szabványnak.

StoCryl bevonatok - ragyogó színek és védelem a vízben oldott káros anyagok behatolása ellen

  • StoCryl V 100 - Selyemmatt fedőbevonat, mely nagyfokú védelmet biztosít a káros hatásokkal szemben. A StoColor rendszer több mint 800 színárnyalatában áll rendelkezésre.
  • StoCryl V 200 - A StoCryl V100 testvérének is nevezhető bevonat, matt megjelenéssel és szintén több mint 800 színárnyalatban.
  • StoCryl V 700 - Az intelligens védelem. Az algásodás és gombásodás késleltetését segíti elő a Sto innovatív StoCryl V700 bevonata, melynek felülete speciális mikrostruktúrával rendelkezik. A Dryonic technológián alapuló, víztaszító felületnek és a speciális mikrostruktúra egyedülálló kombinációjának köszönhetően a szennyeződések részecskéi nem tudnak erősen megtapadni a felületen, az első eső alkalmával a legördülő cseppek egyszerűen lemossák azokat. A hagyományos bevonatokhoz képest, az újszerű felületi struktúrának köszönhetően a StoCryl V700 bevonattal ellátott felületek sokkal gyorsabban száradnak. A betonon a StoCryl V700 bevonat víztaszító hatása megakadályozza a mikroorganizmusok megtelepedését, így a betonfelület sokáig szép maradhat. A StoColor rendszer több mint 800 színárnyalatban áll rendelkezésre.
  • StoCryl RB - A statikus és a dinamikus repedésáthidaló képességgel rendelkező StoCryl RB a legjobb választás, amennyiben a felületen már tapasztalhatóak repedések, vagy a jövőben várható azok megjelenése. Megakadályozza a víz és a vízben oldott káros anyagok behatolását, továbbá hosszútávú védelmet nyújt a felületet érő káros hatásokkal szemben. A tartósan esztétikus bevonat a StoColor rendszer számos színárnyalatában áll rendelkezésre.

Műszaki adatlapok