Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Betonhelyreállítás a magasépítésben

A StoCretec a termékek széles skáláját kínálja a betonjavítási és betonhelyreállítási feladatok szakszerű kivitelezéséhez.

Ésszerű, hatékony és innovatív megoldások a betonépítmények helyi sérüléseinek újraprofilozásától kezdve a nagy felületekre kiterjedő javításokig. Kiemelt figyelmet érdemel a gyorsjavító habarcsok új generációja, integrált korrózióvédelemmel. Legfőbb előnye, hogy a kivitelezési helyszínen szükségessé váló munkamenetek, valamint a szakszerű kivitelezéshez szükséges anyagfélék száma is csökken.

StoCrete SM

A StoCrete SM és SMP P gyorskötésű javítóhabarcsok a magasépítési létesítmények betonszerkezetinek helyi javítására szolgáló termékek, melyek teljeskörű műszaki megoldást jelentenek mind műszaki, mint gazdaságossági szempontból. Széleskörűen alkalmazhatók és tökéletesen megfelelnek a felújítás támasztotta követelményeknek, mivel az újraprofilozás és a finomjavítás egyetlen munkamenetben történik, továbbá nincs szükség tapadóhíd alkalmazására sem.

A betonjavításra vonatkozó követelmények nagyon összetettek. Az időjárás, a különböző szennyezőanyagok és a mechanikai igénybevételek mind nyomot hagynak a betonon. A betonszerkezetek minőségének megóvása során különös hangsúlyt kell helyezni a helyreállítási munkák időtállóságára.

Helyi újraprofilozás és finomglettelés

Kitörések újraprofilozása (sarkok, élek, stb.)

A kínálat áttekintése

Hídszerkezetek helyreállítása

Betonhelyreállítás és felületvédelem a magasépítésben

Hídszerkezetek helyreállítása és felületvédelme