Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Vissza

StoCretec

A több mint 40 éves múltra visszatekintő StoCretec piacvezető szerepet tölt be a betonvédelem és betonhelyreállítás, valamint az ipari műgyanta bevonatok területén.

Legyen szó ipari létesítmények, tisztaterek, középületek vagy akár parkolóházak padlófelületeiről, a Sto cégcsoporthoz tartozó Sto Építőanyag Kft. StoCretec üzletága megbízható, szakértő partnerként áll az Önök rendelkezésére bármelyik területen.

A StoCretec termékei és rendszerei tökéletes megoldásokat nyújtanak a különböző alkalmazási területeken, legyen szó akár hidakról, alagutakról, vízi létesítményekről vagy speciális ipari padlókról.

concrete_protection_teaser_paragraph

Betonvédelem

StoCretec rendszerek a beton védelme érdekében

Bővebben

Betonhelyreállítás

StoCretec betonjavító rendszerek

banner_kep_industrial_floor_coating_07019

Padlóbevonatok

Vékony- vagy vastagbevonatok, merev illetve rugalmas rendszerek, vezetőképes vagy akár vegyszerálló padlóbevonatok, csak néhány példa az általunk kínált termékek és termékrendszerek közül

banner_kicsike

Tisztatéri rendszerek

Fal- és mennyezetrendszerek, padlóbevonatok

alagút éjjel

Alagutak, hidak

Az alagutak folyamatosan nagy terhelésnek vannak kitéve. A különböző hatások káros következményeinek megakadályozására a StoCretec egy vizes bázisú epoxigyanta alagútbevonatot kínál, mely védelmi funkciójának köszönhetően tartósan megakadályozza a meghibásodásokat.

parkolóház

Parkolóházak

A parkolóházak és mélygarázsok folyamatosan nagy terhelésnek vannak kitéve, ami különleges védelmi intézkedéseket igényel a funkcionalitás fenntartása érdekében. A StoCretec új, innovatív megoldást kínál ezen a területen - a StoPox 590 EP bevonatot.

esd_kis_kep_videohoz

Vezetőképes padlók, ESD védelem

Sok elektronikai, műszeripari, vegyipari üzemben, de más területen is szó szerint életfontosságú lehet, hogy a padló a tevékenység keletkezett töltéseket elvezesse, szétoszlassa, így a robbanásveszélyt vagy selejtképződést megakadályozza. A StoCretec termékei ezekhez a kihívásokhoz is megoldást kínálnak.

padltisztitas_atmeretezett_08667

Padlótisztítás és ápolás

Az alapos és rendszeres takarítás és ápolás megóvja a padlót, és döntően hozzájárul értékének megőrzéséhez.

stochips_atmeretezett_10394

Kiegészítő termékek

StoCryl, StoQuarz, StoBallotini és StoChips termékek, valamint egyéb segédanyagok.

Brosúra letöltése

Az alábbi linkekről letöltheti a termékekkel kapcsolatos bővebb információkat.

További információ

Bóna-Tarnik Noémi

Bóna-Tarnik Noémi

okleveles építőmérnök - StoCretec termékmenedzser

Jedlik Ányos u. 17.
Dunaharaszti

Tel.: +36 24 510 217
Mobil: +36 30 8164 119

Harasztia Péter

Harasztia Péter

okleveles építőmérnök - StoCretec üzletágvezető

Jedlik Ányos u. 17.
Dunaharaszti

Mobil: +36 30 9341 768