Szolgáltatás

Az igazi partnerkapcsolatnak mindig két győztese van. A "Tudatosan építeni." mottó alatt a Sto nem csupán magas színvonalú és a gyakorlatban jól bevált termékeket érti, hanem mindenekelőtt azokat a szolgáltatásokat, amelyek a partnerek számára kézzelfogható előnyöket jelentenek.

Színtervezés

Színtervezés

Színkollekciók

Színkollekciók

Mobil alkalmazások

Mobil alkalmazások

Hírek

Hírek

e-hírlevél

e-hírlevél

Aktuális

StoFlexyl

Lábazatok felázás-mentes kialakítása - StoFlexyl

A lábazatok felázása, idő előtti tönkremenetele az épülettulajdonosok, -használók és az érintett szakemberek életének állandó keserítője. Megfelelő műszaki megoldással azonban ez a probléma elkerülhető.

StoColor Dryonic® S

StoColor Dryonic® S - hosszú élettartamú ragyogó színek Sun-Block technológiáva

A StoColor Dryonic® S homlokzati festék a Sto legújabb innovációja, mely a homlokzatok számára napernyőként és egyben esernyőként is funkcionál. A Sun-block technológia védi a homlokzat színét a kifakulástól, ugyanakkor a bionikus festék szárazon tartja azokat, eső, köd és harmat után a felület rendkívül gyorsan szárad, így tartva tisztán az épület megjelenését.

Sto kreditpontos képzések

Marcali - 2018. április 5., Dunaújváros - 2018. április 10.

MÉK által akkareditált képzések indulnak áprilistól a Sto Építőanyag Kft. szervezésében. Jöjjön el Ön is, hogy szakértőktől értesüljön az építőiparban aktuális témákról.